Friday, December 30, 2011

cerita kawin part 2..aku la kawin.huhuhu

dengan ini declaire aku Fauziah Bt Othman telah menjadi isteri kepada Mohd syafiq B.Shahhuddin....memg sebak la...tipu la klu masa angkt nikah 7/12/2011 klu tnya sedih ke tak...memg sedih cuma tak menitik air mata je...terharu and gembira sgt...alhamdullah.....
wedding tuk side aku telah berlansung pd 10/12/2011 manakala side hubby aku 11/12/2011....cun tak tarikh tu...cun k..huhuhu...
tema tuk side aku pink la...baju nie aku design sendiri cuma y tak la jd hak milik aku...butik punya la...cuma bleh design free jer..huhuhu...then side hubby aku warna hijau muda....actually design baju aku klu korg noticed kan sama jer k...tak kisah lah owg nk ckp pe..sbb memg aku minat mcm 2..jnji aku pueh hati dh....soooo...xyah ckp byk jom tgok pic nak...jom..jom....




EVENT:SOLEMNIZATION
VENUE:MASJID KG.RUAT
DATE:7/12/2011








EVENT:WEDDING DAY
VENUE: KG RUAT MY HOUSE
DATE: 10/11/2011









EVENT:WEDDING DAY HUBBY HOUSE
VENUE:KG.SG ROTAN JENUN
DATE:11/12/2011







mcmner ok la k...x la banyak sgt pic..sbb aku mls nk ltk byk2...ngeee...huhuhu.....
lpas ni wedding part 3 plk k....

cerita kawin part 1

hello korang..dh lma aku tak menulis kt blog aku nie....sesangat bz la wei...actually bkn ader rmi baca pun k...never mind la..menulis pun utk diri sendiri jer...ok!...
aku nak citer ckit la bulan 12 nie adalah bln wedding of de year la kot bg aku ang de geng..sbb pe wei???
sbb y aku and de geng ni ade 4 o owg jer..sume y cumel2 blako..he3....dr sekolah menengah lg kitorg kawan smpi la ke ari nie....even msg2 dh terlepas ke mna2 pun..kitaowg still ctact lg la...sume y dh bekerja and berjaya dlm hdup kot..InAllah.....nk tgok ke pic kitaowg NAH AMBK.................




ni aku la selendeng purple with ESHAH



ni pulak NA


 MILA super gorgeous (bru je key in nie)

ni la kitaowg...tp ada sowg lg nie jap lg aku add k...dont worry ye.........(dh ltk pun)
so continue citer kita k.....huhuhu.............
kami yg ada pic atas ni dgn officall y dh pun menamatk zaman bujang pd bulan yg sama...3 owg skli tuh..korg ade ke bt mcm nie..jarg2 skli k mber baik bleh kawin dlm bln yg sma k...kitaowg decided pun bkn drancang tau...slumber jer...mula2 aku dulu yg decided then na pastu si kecik ni eshah...mesti korg tertanya apsal mber kami lg 1 tak kawin sama bln ke....???tulah jodah klu tuhan dh tetapkan kami b3 jer so kami jer la...utk mber kami Mila inAllah jodoh y pun tak lama lagi kot....kami doakan tuk hang MILA ooooiiii...
so, dengan rasmi y berkahwin lah kami pada tarikh keramat nie..

AKU (10/12/2011)
NA (17/12/2011)
ESHAH (25/12/2011)

majlis kami sume berjalan dgn lancar..alhamdullah....kawan2 suma aku doakan hampa suma bahagia dgn life masing2...inAllah klu ada anak tu chat2 belaka la....klu da rezeki berbesan la kita suma k...huhuhu...
tuk mila jgn sedih even kami dh kawin pun kita suma still mber k3...smpi bila2...lupakan kisah silam..inAllah jodah tuk ang akan datang suatu ari 9t..tabah k hati menghadapi dugaan y....