Friday, December 30, 2011

cerita kawin part 2..aku la kawin.huhuhu

dengan ini declaire aku Fauziah Bt Othman telah menjadi isteri kepada Mohd syafiq B.Shahhuddin....memg sebak la...tipu la klu masa angkt nikah 7/12/2011 klu tnya sedih ke tak...memg sedih cuma tak menitik air mata je...terharu and gembira sgt...alhamdullah.....
wedding tuk side aku telah berlansung pd 10/12/2011 manakala side hubby aku 11/12/2011....cun tak tarikh tu...cun k..huhuhu...
tema tuk side aku pink la...baju nie aku design sendiri cuma y tak la jd hak milik aku...butik punya la...cuma bleh design free jer..huhuhu...then side hubby aku warna hijau muda....actually design baju aku klu korg noticed kan sama jer k...tak kisah lah owg nk ckp pe..sbb memg aku minat mcm 2..jnji aku pueh hati dh....soooo...xyah ckp byk jom tgok pic nak...jom..jom....




EVENT:SOLEMNIZATION
VENUE:MASJID KG.RUAT
DATE:7/12/2011








EVENT:WEDDING DAY
VENUE: KG RUAT MY HOUSE
DATE: 10/11/2011









EVENT:WEDDING DAY HUBBY HOUSE
VENUE:KG.SG ROTAN JENUN
DATE:11/12/2011







mcmner ok la k...x la banyak sgt pic..sbb aku mls nk ltk byk2...ngeee...huhuhu.....
lpas ni wedding part 3 plk k....

No comments:

Post a Comment